Powered By Blogger

joi, 15 iulie 2010

Prin parc!

Duminica am trecut prin parc, era soare afara si am zis sa nu ratez ocazia de a vedea fantanitele din parc, poate mai fac niste poze....asa ca ....chiar am facut! Si am reusit sa prind un curcubeu, in una din fantanite. M-am distrat cu pestii care se bateau pentru paine...erau asa de rapizi incat ziceai ca sunt pirania. Cateva rate salbatice si broscute testoase, toate in aceeasi apa :). Floricele si soare...si foarte multa lume in parc, aproape sufocant de multa, dar ...daca era frumos afara...de ce nu.

4 comentarii:

  1. vreau si eu in parcul astaaaa....stau de 2 luni aici si inca n-am ajuns :(

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Of of of mai! O sa te iau de manutza si o sa te duc acolo :)), promit! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :D:D:D... uite cum tasnete apa de jos un sus... doar un plod care bate din palme mai lipseste acolo... si daaah... v-ati dat seama cu totii cine e acel plod... MOI :D . Si curcubeul:X... Plodul de mine ar fi vrut sa-l atinga :))) . Sa mergi noapt... Taci Ally... Asa :D. Iar era sa fac pe romantica dar m-am oprit la timp. Serios, ma aruncam de la etaj :D, daca mai ziceam cv in plus. Caty, si pe mn trebuie sa ma iei de manuta si sa ma duci acolo :D. Take care, Alexya

    RăspundețiȘtergere
  4. Houston, we have a problem ? What? Caty a postat :)) Suntem bombardati de poze, Din Nou =))) Frumos :)) Imi place cum ai surprins jeturile de apa, nici ca se putea mai bine, "Fiule ? Da?... am uitat, arma :)) Vezi ca sti =)) Il invidiez pe acel catelus, ce bine se simte el acolo pe iarba, doarme linistit, micutul :) Frumos, keep blogging, Caty :)

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))