Powered By Blogger

vineri, 13 august 2010

Din nou prin Ialomita!

Din nou am fost acum cateva saptamani prin Ialomita...de data asta va pun pozele ...si doar o sa comentez putin :)
Flori si legume in mediul lor natural - neculese :)

O broscuta mica...era candva un cantecel

Ialomita ...sincer am fost total dezamagita...arata ca o mare balta curgatoare...poate din cauza ploilor...arata de-a dreptul infiorator!
Un cal pe marginea drumului de pe camp, pastea cuminte...si cred ca inghitea o tona de praf cand trecea o alta caruta pe langa el sau vreo masina.
Un alt apus superb cu nori colorati si raze jucause.
Un inceput de zi, ingrozitor de calduroasa? Nu-i nimic. se rezolva cu o galeata (sau mai multe) de apa rece din fantana....(traiasca aparatul! ca eu am scapat de a fi racorita / udata) Floricele pe care le-am luat cu noi.

2 comentarii:

  1. Floricele si legumele din primele poze imi amintesc de copilarie... cand eram mica mama avea o gradinita cu flori si una cu legume. Stiu ca intotdeauna admiram floricele, mai ales trandafirii cei rosii si albi deopotriva. Mamei ii placeau florile cele roz din pozele tale. Nu-mi amintesc cum se numesc, dar stiu ca niciodata nu lipseau din gradinuta ei. Le adora pur si simplu. Gradinuta cu legume... intotdeauna ma jucam pe acolo :)) . Eu aveam sarcina de a avea grija de rosii si sa le culeg cand eram facute. Imi amintesc ca eram afara in gradinuta si trebuia sa culeg rosiile cand a venit o ploaie torentiala :)) . Stiu ca nu m-am lasat atunci pana nu le-am cules pe toate :)) . De mica eram incapatanata :D ...
    Mersi, Caty, ca mi-ai adus aminte de copilarie :) .
    Imi plac pozele si cu calutul. Se vede ca e animalul tau preferat =)) ( nu putea sa fie un catel? macar pe acela il puteam cumpara :)) ) .
    Si inca o poza o ador. Cea cu luna presupun... sau e soarele :)) ? Nu sunt singura, dar e minunata :X .
    Take care and Kisses,
    Alexya

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Ma bucur ca ti-au placut :D . Hehehe mda....eu cu caii...si cateii imi plac. Da, e luna :)....nu am avut trepied acolo si ma chinuiam pe un arac sa pun aparatul :))
    Multumesc draga mea :)

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))