luni, 30 august 2010

Festivalul Medieval "Cetati Transilvane" Sibiu 2010

Un bun prieten de-al meu, alias Radu the Brave a fost in vizita pe la Sibiu si mi-a impartasit ce a gasit pe acolo, iar cu acordul lui am sa va arat si voua :)
Timp de trei zile, cetatea Sibiului este transformata intr-o veritabila piata medievala animata de spectacole de dans si de teatru medieval, turniruri ale cavalerilor, concerte de muzica medievala, spectacole de circ, toate avand ca punct de plecare arta medievala. Ca in fiecare an, publicul va avea sansa de a urmari spectacole de teatru inspirate din perioada medievala, spectacole de dans medieval, concerte de muzica medievala, turniruri cavaleresti, spectacole de circ si de efecte pirotehnice, momente de animatie stradala si va avea parte de concursuri special destinate lui. Organizatorii promit ca anul acesta vor veni in intampinarea publicului cu multe surprize la toate cele patru locatii ale evenimentului si un program mult mai bogat si variat. De asemenea, este in pregatiri si site-ul oficial al evenimentului pentru a usura accesul la informatie a tuturor celor interesati de detalii privind festivalul. Focurile de artificii si parada participantilor nu vor lipsi nici in acest an, iar primarul municipiului va fi alaturi de public si va adresa acestuia cateva cuvinte cu ocazia deschiderii oficiale a festivalului, vineri 27 august 2010.
Asa ca au avut de vazut cavaleri si domnite, valeti si mestesugari, lupte si masinarii de lupta, spectacole, dar mai bine sa las sa vorbeasca pozele prin imaginile lor. Daca as fi stiut la timp, mi-ar fi placut sa fiu si eu pe acolo.
.Sper ca v-au placut...daca da...astept comentarii!
Pozele dupa cum am mai spus...sunt made by Radu the Brave!

O seara / zi buna! :)

3 comentarii:

 1. Wow, Wow, Wow, ce poze :D Suntem buni nu, mama :))) Eu si cu mama la lucru, doar asta pot spune :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Radu, mai ai de invatat :)). Caty intotdeauna va fi cea mai buna la pozat :)). Nu o vei intrece, dar poti macar sa incerci :D. Hmmm, sunt frumoase pozele :). Mi-au amintit de franta, venetia si viena :X... de excursia cu compania mea :)). Anway... Take care,
  Alexya

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru inceput e bun! O sa invete cu timpul, totul e sa exerseze :D

  RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))