Powered By Blogger

duminică, 4 aprilie 2010

Pregatiri de Paste!

Weeee....a venit si Pastele....vai cum trece timpul asta!!!! Trece cu o viteza nerusinata! Sambata am facut pregatirile de Paste :) Nu am facut multe, dar a fost fun...si am facut placinta mea cu mere :) e asteptata la intalnirile cu prietenii :) si am facut cu mama si un chec buuun pe care il facea ea de mult si am tinut mortis sa il faca sau sa il fac eu. Din nou,....anunt poze cu mancare....sa fiti hraniti inainte sa va uitati la poze, s-ar putea sa va faca pofta :))

LUMINA INVIERII :)

La bunica la masa, in prima zi de Paste!

Sper ca voi sa fi avut un Paste Fericit si plin de cadouri si bucurii!

2 comentarii:

  1. Deci OMG :)) . Sunt superbe. Luna e superba, exact asa arata si a mea cand ma intorceam de la biserica si m-am gandit : " De as avea un aparat sa-i fac o poza si sa-i arat la Caty :)) " . Lumina invierii... pur si simplu ador acele doua poze, Caty. Ouale sunt minunate :D. Iar placintea aceea de mere... trebuie sa-mi faci si mie cand vin in vizita la tine :) . Am avut un Paste fericit, mai ales Invierea :D , desi a fost frig si am inghetat, a fost superb. Te pup, Caty... si mai multe poze dorim :)) .
    Alexya

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e! Bine zice Alexia :D Mai multe, more, more .... I want moooore :)) Au iesit super. Mi-au atras atentia cele cu oule rosi, chiar au iesit suuper imi place arnajamentul de la masa de Paste de la bunica si sa nu uit luna. Chiar ai incadrat-o perfect, acelasi lucru la fel ca si Aly l-am sesizat si eu :D Off ce semanam noi..... Dar oricum I like all :) Keep blogging

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))