Powered By Blogger

vineri, 16 aprilie 2010

Pe la tara!

Hmmm...ok...pai postez unul :)) ....se pare ca in ultima vreme...."livrez" cate doua posturi =)) unul dupa altul....poate pentru ca pozele le fac in weekend :)) (sambata si duminica) :))
De cand au inceput sa infloreasca copacii, am vrut sa ma duc in parcuri sa le fac poze....dar nu am apucat :((....asa ca ...aici macar am prins unii. Era frumos sa vezi pe drumul principal....la fiecare curte si pe strada...copaci inloriti....albi de zici ca erau proaspat ninsi. Erau superbi !!! A fost cam frig ... dar a meritat...pentru copaci :)). Iar la intoarcere....nu am luat drumul cel bun - pe autostrada....ci drumul vechi ...care a fost super ok, cu fooooarte putine gropi...drum drept, liber si bun. Deci....sa incepem :)) ....
P.S. O sa observati....ca si eu am facut asta....cam pe toate drumurile pe unde am fost cu masina...am 3 subiecte care se vor regasi...sa zicem ca deja mi le consider ca o semnatura :)) (poze cu nori, poza in oglinda retrovizore a masinii si poze la calea ferata...undeva prin centru) ...but enought talking....let me put the pictures :)
Slobozia ... fumuri...cam toxice... Muschi pe trunchi de copac.
Si uite pe cine am gasit in curte...in pom.... :)) Loboda...in stare naturala :))
(Apus / Twilight)
Cuiburi de ciori!!! Din gradina ... in casa

5 comentarii:

  1. Oh doamne! Ce frumoase sunt pozele! Eşti cumva fotograf profesionist? Să ştii că te descurci excelent. Pozele sunt foarte bine făcute, sincer. Pot spune că toate îmi plac, dar cele cu florile copacilor şi cu amurgul sunt absolut uimitoare. Vreau să te întreb mai întâi dacă pot folosi o poză din acestea pentru background-ul calculatorului?
    Aştept răspunsul tău :biggrin:

    RăspundețiȘtergere
  2. Caty, te intreci pe tine, ca de obicei :) Imi plac pozele, insa cel mai mult mi-a placut calutul:D si amurgul desigur. Offf... love green forever :x tine minte Caty, dar in cazul de fata se includ si caii. Ooo da, ma intreb cand vei ajunge in Irlanda cate poze ai sa faci... verde peste tot, caluti, ce sa mai, poze si iar poze, insa unele care ne impresioneaza mult de tot. Keep blogging!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru comentariile voastre :D >:D<
    Mi-young- da, poti folosi pozele ca background- sunt onorata chiar :D. Nu, nu sunt profesionista :), mi-ar placea sa fiu :).
    Hehe..calutul....lasa ca o sa mai pun eu poze cu cai :P mai frumoase....asta era din masina :P....yes...Green for ever!....hmmmm Irlanda....pai nu mai plec de acolo....as face un card de 4 Gb...int-o zi :)) (si crede-ma ca am reusit sa fac asa ceva :)) )
    Multumesc de comm-uri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt moarta dupa apus :X . Mi-am propus sa mi-o descarc pe tel. E prea minunata. M-a atins la inima pozele acestea. Si celelalte sunt minunate, dar apusul le intrece pe toate. Doamne, Caty, stie Mike ce norocos e ca esti a lui?
    Sper ca da :).
    Pupici,
    Alexya

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei, mulţumesc că mă laşi să descarc o poză-două. Doar că acum sunt într-o dilemă, deoarece toate sunt frumoase şi nu ştiu care-mi place mai mult :laugh:
    Eh, o să mă hotărăsc eu cândva.
    P.S. Să ştii că ai putea deveni fotograf profesionist, ai talent! :biggrin:

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))