Powered By Blogger

luni, 5 aprilie 2010

La Padure!

A doua zi de Paste! Yey!!! Suntem liberiiii :D .... si ce ne-am gandit....sa dam o fuga pana la padure, unde e liniste si pace si verde :). Din cauza vremii am fost cam dezorganitati nu eram noi siguri daca va ploua sau nu...dar ne vom revansa noi data viitoare :)) Pana sa ne vina prietenii cu cealalta masina, am luat-o singura prin padure, doar cu prietenul meu...aparatul de fotografiat. A fost minunat sa merg pe pamantul usor moale, plin de floricele albe si mov scotand capul mandre printre frunzele vechi si printre ramurele. Era atat de liniste, din cand in cand se mai auzea cate-o pasare cantatoare. Ma simteam in alta epoca, sincer...nu stiu de ce, dar ma asteptam sa apara vre-un animal mitic (un unicorn ceva ....ca tot imi plac mie caii :)) ) Imi placea ca indiferent cat de adanc ma duceam, mereu aparea cate-o mica carare. A aparut si soarele la un momendat printre valul de nori argintii. Parca toata padurea s-a inveselit si era si mai frumoasa :). Deabia astept sa ma reantorc atunci cand copacii vor fi cu frunze si voi avea mai mult soare....ah...cred ca va fi de poveste :) Vor fi multe poze :) caci nu ma pot hotara, pentru ca mie imi plac toate. Sooo....enjoy a little part of my heart ....pentru ca eu acolo ma regasesc, in mijlocul padurii ma simt bine ... iar poienitele pe care le gaseam erau minunate cu floricelele lor. Deci...poze:
Down and up! :)
Ok....uff...am terminat :D ....a durat ceva sa le si pun! :) Stiu sunt foarte multe :P
Dar daca va plac...plizz feel free to comment. :D
pup!

3 comentarii:

  1. Love green forever, draga Caty :X stiu ca sunt o gramada, dar merita au verdeeee :)) Keep blogging si tine minte mai multa profunzime si bineinteles muuuuult veeeerdeee :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce nu ma mai mir. Adica e de asteptat sa descopar niste poze superbe pe blogul tau :D . Stii ce imi place cel mai mult la tine? Observi si cea mai mica si nesemnificativa fiinta sau lucru. Pe mine una nu m-ar fi atras gandacii aia :)) . Se numesc Vaca Domnului, stiu :P . Dar atat de draguta e poza aia. Sunt toata minutate. Ti-as lasa un comm lung, daca as incepe sa vb despre fiecare poza in parte:)) . In concluzie, niciodata nu vezi partea urata, ci partea frumoasa. Atat de optimista si nici macar nu iti dai seama de acest lucru :P . Take care,
    Alexya

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc :D!
    Nu m-ar deranja un comentariu lung :)) dar stiu ca ia prea mult timp :)). Pai...na, chiar ca incerc sa vad partea buna si frumoasa a lucrurilor. Prea multe sunt intunecate in ultima vreme. Asa ca ma bucur de natura si incerc sa o surprind cum pot si eu :). Deabai astept la mai multe frunze verzi....cum zice Radu...Love green forever! :)
    P.S. Gandaceii aia erau foarte amuzanti...erau aproape peste tot, pe fiecare creanga mare cazuta prin padure!

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))