Powered By Blogger

luni, 22 februarie 2010

Pana de curent!

Hey! De mult nu am mai scris pe aici.....prea multa treaba...prea mult haos!
Deci....intr-o seara...cand scriam de zor la calculator....a picat curentul....s-a facut bezna in bloc si in celelalte blocuri alaturate....m-am enervat pentru ca nu stiam daca ceea ce scrisesem se salvase si nici cand avea sa porneasca.
Ceea ce m-a mirat foarte tare...a fost lumina de afara!....Desi era ora 12 noaptea....din cauza zapezii si a cerului innorat, afara era o lumina extrem de ciudata, ca si cum ar fi fost seara! Am incercat sa surprind momentul cu aparatul de fotografiat...

Apoi m-am distrat cu sfesnicul meu cu trei brate, incercand sa surprind flacara lumanarii care mi s-a parut deosebit de frumoasa....avea o culoare foarte interesanta! Si desi mi-a luat destul timp pana am reusit sa gasesc setarea corecta a aparatului pentru a face poza, eu zic ca a meritat.
Voua va place?!

4 comentarii:

  1. aha...deci ai citit din Brisingr la lumina lumanarii? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ;)) aaa ...mda...asa e! :)) am citit ...mai corect spus am incercat, ca dupa cateva pagini m-a luat somnul...lumina calda a lumanarilor m-a facut sa adorm :D..desi era doar 12 si ceva.
    :P De unde stii ca era Brisingr? ....desi e cea pe care o citesc...ce blonda sunt =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaaa.....ai citi din Eragooon...iiii....abea astept sa termini ( desi unele parti le-am uitat, dar imi aduci u aminte ) . Frumoase pozele, stii asta :*:*:*:* pupici. Alice

    RăspundețiȘtergere
  4. Primul cadru, cel cu candelabrul şi cartea, este de excepţie, sunt foarte impresionat!
    BRAVO!
    Dar drăcuşorul de pe umărul drept îmi tot zice să-ţi şoptesc că, dacă ai o asemenea fotografie în marele tău album, în acel album nu are ce căuta fotografia unei farfurii cu ciorbă de peşte... COME ON!!!!

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))