Powered By Blogger

miercuri, 10 februarie 2010

Cadourile iernii!

Deci ... (hai ca am inceput bine :D) continuand cu seria .... cadourile iernii....
Mda, se pare ca iarna asta imi prieste...si anume...nu m-am mai bucurat asa de mult de o iarna...nici nu mai stiu. Desi toata lumea in jurul meu este nervoasa si injura sau mai stiu eu ce... eu totusi reusesc sa vad si partea buna...partea frumoasa a iernii...zapada si mai nou turturii. Desi in oras sunt munti de zapada care se inalta in locurile de parcare...si alea putine, desi trotuarele sunt necuratate si trebuie sa mergi atent, ca sa nu aluneci prea tare pe bucatile de gheata de sub zapada...desi stradutele dintre blocuri sunt pline de zapada si gheata...si in fiecare zi masinile se impotmolesc acolo si mai nou...toata zapada se topeste...totusi incerc sa vad parte frumoasa a lucrurilor. (Si pentru ca aseara am avut pana de curent...ce a durat pana dimineata si nu am putut posta....recuperez acum :D )
Am sa pun aici poze cu ceea ce am vazut eu frumos zilele astea.....sunt perdeaua de turturi si zapada care a alunecat de pe acoperis, inghetand.

(prin geam colorat!)

Favoritele mele :D - turturii :D


Multumesc
C.

4 comentarii:

  1. foarte frumos :) si mie imi place iarna...mai putin momentele in care alunec si cad ca o placinta (dupa cum stii, echilibrul nu e cel mai bun prieten al meu) dar privelistea e frumoasa, si pozele tale si mai si! Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
  2. :D sarumanaaaa :D eh.....faza cu alunecatul e neplacuta...dar se mai intampla si dastea :( :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Se vede ca-ti plac, turturii. Mai bine zis iarna te atrage, te fascineaza. Stapana intotdeauna va avea cu ce sa-si impresioneze trecatorii si cei care ii vor trece pragul. Incapera in care suntem invitati in aceasta perioada este uimitoare. Fiori de gheta ne inlemnesc sufletul desi trupul se bucura de ceea ce observa o singura data pe an.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda...mereu sunt fascinata de turturi! Poate pentru ca nu am mai avut o iarna asa zdravana cum e asta...poate de asta fascineaza!
    Si din nou ninge! .... abia incepuse sa se usuce...si acum ninge din nou! :)) Damn! :D
    Multumesc pentru cuvintele frumoase Radu :)!

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))