Powered By Blogger

miercuri, 27 octombrie 2010

Timp.......incotro mergi?

Din cate imi aduc eu aminte....suntem aproape la sfarsitul lunii octombrie....corect?
Atunci oare cum e posibil....sa gasesc, in Bucuresti...MACI infloriti.....din cate stiam eu, ei infloresc in timpul verii. Si am gasit si de culori diferite...rosiu, alb, galben si unul in doua culori ...sincer am intrat la banuieli....poate nu mai stiu eu florile....Voi ce spuneti...sa fie maci? :)

TIMPUL
De curand am descoperit (sau redescoperit) ceasurile pandantiv... Stiam de existenta lor (evident) dar nu m-au pasionat pana acum...era ceva vechi si atat... De curand insa, am gasit niste modele care mi-au placut enorm. Mici si dragalase, vesele si "ochioase".

3 comentarii:

  1. coroanele cu frunzele îngălbenite îi plac tare mult... asta e!... imediat nici astea nu vor mai fi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah Caty, scuze pt absenta mea indelungata :)) Uitate... ceasuri pandantiv... Sper ca in colectia ta nu lipseste un astfel de lucru. Timpul inseamna bani, insa pt tine timpul inseamna trecut, inseamna gust in ceasuri autentice :) Si daaa... macul rosu rezistent pana la Mosu`, Craciun, ce te gandeai :))) Frmos post, mamuca :)) sa speram ca fitu nu te dezamageste, nu-i asa ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu stiam ca macul are ceva negru in centru... astia au galben... sau nu vad eu bine. Poate imi trebuie ochelari pana la urma :D . Si in viata mea nu am auzit de maci de alta culoare inafara de rosu. Stiam eu ca invat lucruri bune din pozele tale :D . Cum a spus si domnul Victor, coroanele cu frunzele ingalbenite le ador si eu tare mult... sa fi intr-o padure si peste tot sa fie mii de culori multicolore... vantul sa bata incetisor, miscand frunzele, indemnandu-le la un dans lent si dulce... Doamne, cat de splendide pot fi unele lucruri pe Pamant, si nici nu ne dam seama :), dar se pare ca tu esti exceptia :D .
    Pentru mine ceasurile pandative sunt un fel de pasiune... orice vechi si plin de semnificatie e ceva frumos in ochii mei... desi nu detin niciun ceas pandativ, imi place sa le privesc si sa ma minunez de complexitatea cu care au fost creeate. Niste oamenii remarcabili au dat nastere acestor ceasuri, la fel cum tu ai dat nastere acestor poze pline de seminificatia lor misterioasa...
    Intotdeauna o placere sa iti observ munca, Caty.
    Take care,
    Alexya

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))