Powered By Blogger

marți, 26 octombrie 2010

Lacul Snagov

O iesire de acum cateva saptamani....ceva ce am mai salvat din hardul meu care s-a stricat...si din care cica nu se mai poate recupera nimic!!!! :( Tehnica asta ne omoara! Evident ca nu aveam informatiile salvate pe dvd-uri..asa ca am pierdut cam tot :( tone de poze si alte fisiere :( . Si ca sa fie totul "beton" s-a intamplat chiar de ziua mea...asa ca "halal" cadou! :( Inca incerc sa imi revin...si nu pot :P... Si acum sa revenim....poze ...nu foarte multe :)

PICTURA ABSTRACTA .....IN NATURA

2 comentarii:

  1. Ai ma Caty, ce daca s-au sters atatea fisiere, important e ca tu sa fi sanatoasa si sa ramai aceeasi Caty pe care o stim. Important e ca tu sa nu te stergi (doamne fereste) nu restul. Amintirile pe care le ai in minte iti zic eu ca nu o sa se stearga asa usor :D Sa revenim... OOO Lacul Snagov.. ah n-am fost acolo :| da las ca ajung eu cumva :))) Mai da ratuste pe lac nu erau ? :)) Cel mai mult imi place balta de cristal ca sa zic asa, cea din ultimele poze. Ah... parca ar fi niste laptic proaspat de vacute, aolo iar am zis vacute :)) o sa se supere stiu eu cine... :)) Insa sunt splendide pozele, daca n-as fi dat zoom pe ele, as fi crezut ca e o poarta catre povesti din Disney sau un decor pentru asa ceva :) Inca odata felicitari pt post, le magnifique as putea spune ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Caty... cum ai putut fi atat de trista de ziua ta cand stii ca ai niste copii netrebnici care s-au batut pentru ati ura un sincer si calduros : La multi ani!!!
    Si sa ma corectez, Radu e netrebnic ca mi-a luat-o inainte de ziua ta.... Doamne, si acum simt un junghi de tristete si frustrare cand imi amintesc de " rautatea " lui... eu, o fata atat de cuminte si adorabila... cum a putut fi atat de crud?!
    Bine... si trecand de la umorul meu remarcabil, combinat cu o ironie desavarsita... stiu cat de mult a insemnat acele poze pentru tine... si imi pare sincer rau, dar sunt sigura ca amintirile tale nu vor uitate atat de usor din capusorul tau minunat :) .
    Si acum sa ma leg de pozele tale extraordinar de frumoase... m-a impresinat bancutele acelea... stiu ca daca m-as pune pe ele, s-ar rupe :)) , dar totusi, sunt titi rau... broasca acea ma sperie... are o privire de killer in serie :))... iar pozele abstracte... fara cuvinte:X .
    Continua tot asa, iubita... ma refeream la mine, sa continui tot asa... cu comm-urile :D... tu oricum ai deja o tona de poze deja expuse :))
    Take care,
    Alexya

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))