Powered By Blogger

luni, 20 septembrie 2010

Din nou nori...adunati in saptamana care tocmai s-a incheiat!

Am prins din nou nori frumosi si o sa vii impart si voua.

Si pe principiul "Gramada cere varf" sa va amuzati si voi cu niste chestii mici si dragute ce aplicau acest principiu :))

3 comentarii:

  1. Wof, Wof :)) Heeey, a revenit Caty :d Yeee! Nici ca se putea mai bine. Ah... ce am mai asteptat noi, cititorii tai fideli, sau mai bine zis, admiratorii tai fideli :)) Daca n-as fi dat click pe poza :)) as fi crezut ca ai facut poze din spatiu la Terra. :)) Exact asa arata dintr-o privire rapida... Nori razleti cum spui tu ;) Si... surpriza postului cred ca fost data de catei :)) :D Of, scumpii de ei... ce catelusi frumosi & pufosi :)) Ne faci in ciuda, nu ?:))) Unul cred ca e pt mine si unul pt Alexya, nu ? Caty ? :)) Nice job, btw ;) Keep blogging

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Daca zici tu mai Radu :) Nu va fac in ciuda! Erau prea dragalasi asa buluc toti si nu puteam sa nu vii arat si voua!

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti catei sunt pentru nimic. Nimic sa nu ii dau lui Radu, bine :)) ? Deja ma si gandesc la nume, la cum am sa ma joc cu ei, cum voi fugi de ei sa nu ma prinda... catelusii mei:X. Sunt ai mei... nimic lui Radu :)).
    Take care,
    Alexya

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))