Powered By Blogger

duminică, 14 martie 2010

Vine sau nu vine?

Hello :)
Nu am mai scris de mult :( ....unul la mana pentru ca nu am mai avu subiecte si doi...pentru ca nu am mai facut poze :( :).
Cand credeam si eu ca iarna a plecat si face loc primaverii, cu ghiocei infloriti si veseli...cum au fost in ultimul post......dar se pare ca iarna s-a razgandit si asa, ca sa ne amintim de ea, ne-a mai trimis cateva zile cu zapada. Recunosc....mi-e mi-a placut sa vad ninsoarea, chit ca a fost multa si a nins de dimineata pana seara. Poze nu am mai facut pentru ca nu am mai iesit nicaieri.
Azi si ieri a fost frumos afara...si am reusit sa profit si eu de razele de soare care si-au facut loc printre nori si frigul iernii. Poate iarna incepe sa dea inapoi sa isi ia ninsorile si sa lase loc primaverii.
Asa ca am facut o scurta plimbare in parc si am facut cateva poze... Usoare urme ale zapezii inca se mai regasesc prin parc, parca uitate de timp acolo, prea tari pentru soarele inca prea slab sa le topeasca. Si acum...portia de poze.



Si ca sa nu ma plictisesc :) am gasit niste "cantatoare" foarte dragute......nu au prea vrut sa stea ele l-a pozat....dar totusi am reusi t sa le prind. :)

Evident...daca va place...va invit sa imi lasati cate un comentariu. :)
O saptamana usoara!
Pup!

3 comentarii:

  1. Mac mac, piu piu cand vine primavara? Nu stiu soro, nu vezi! cu criza asta si primavara nu mai da pe aici prin Romania :)) Si eu astept primavara, dar cel mai mult vara :-D Vacanta, soare, libertateee :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Caty, noi doua suntem la fel. IUBIM IARNA FOARTE MULT. Eu am motivele mele, unele personale, altele la fel ca fiecare copilas: iubesc zapada :)) . Sunt superbe pozele. Il pun pe fratele meu, sa-mi ia un aparat si mie ca sunt si eu pasionata de poze :)) . Altceva care avem in comun :)) . Nu cumva suntem rude? Take care si vrem mai multe poze :D . Pupici,
    Alexya

    RăspundețiȘtergere
  3. >:D< Asa te vreau....sa iti iei aparat...si sa le vad si eu :D
    Cred ca mi-ar place sa fim rude =))!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere

NEW ENTRY

Hello!
Ma gandeam ca aici pot sa imi scriu ideile si sa le impartasesc cu alti doritori :)
Voi incerca sa ma descurc cat de bine pot...desi sunt noua in acest domeniu sper sa nu dau prea tare gres! :))